Workshops

In groepsverband ga je op een luchtige manier dieper in op een thema dat speelt bij de kinderen.

Jezelf kunnen en mogen zijn, zijn tijdens deze workshops de belangrijkste ingrediënten.

Sport & Spel

Uit ervaring kan ik vertellen dat kinderen tijdens het sporten of spelen van spelletjes zich vrijer voelen en meer op zijn of haar gemak. Een workshop waarin sport & spel gecombineerd worden met coaching is dan ook een perfecte combinatie. Tijdens deze workshop kun je denken aan bal- en tikspellen, bootcamps, teambuilding games, etc. Natuurlijk allemaal aangepast op de leeftijd van de kinderen.

Met een pakket van 4 workshops kunnen kinderen individueel en/of groepsverband zich aanmelden. De workshops vinden één keer per maand plaats in de buitenlucht bij de coachpraktijk.

Een pakket van 4 workshops kost €80,- per persoon.*

*Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
*Alle prijzen zijn inclusief voorbereidingstijd, uitwerking en materialen.

De creatieve werkplaats

In de creatieve werkplaats leer iets over jezelf en/of iets over anderen. Iedere keer staat er een ander thema centraal zoals school, familie, vrienden en vriendinnen, hobbies, enz. Door middel van verschillende activiteiten worden de thema’s behandeld. Samen gaan we bijvoorbeeld schilderen, knutselen, bakken, enz. Lekker creatief bezig zijn dus!

De creatieve werkplaats vindt één keer per maand plaats in de coachpraktijk en duurt anderhalf uur. Om deel te nemen, neem je een pakket af. Dit kan individueel of samen met vriendjes en/of vriendinnetjes. Een creatieve werkplaats vind plaats met minimaal drie kinderen en maximaal zes.

Een pakket van 4 workshops kost €100,- per persoon.*

* Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
* Alle prijzen zijn inclusief voorbereidingstijd, uitwerking en materialen.

Schatgraven

Schatgraven is een avontuurlijk kaartspel dat verbindt, inspireert en raakt. Het zorgt voor een positieve mindset en geeft een boost aan je zelfvertrouwen. Een leuk spel waar ieder kind blij van wordt!

Tijdens de workshop spelen we het spel en al schatgravend ontdek je en heleboel moois in jezelf. Vervolgens versieren we natuurlijk een echt schatkitje voor jouw favoriete schatten en ga je stralend naar huis.

De workshop kan in familiesferen georganiseerd worden, zoals één op één met je kind. Maar kan natuurlijk ook in groepsverband maximaal zes personen georganiseerd worden.

Waar en wanneer schatgraven plaatsvind wordt in overleg bepaald en kost €25,- per persoon.*

*Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
*Alle prijzen zijn inclusief voorbereidingstijd, uitwerking en materialen.

%d bloggers liken dit: