Over

Hi, ik ben Demi.

Als kindercoach kan ik gaan werken aan mijn doel: ‘Kinderen helpen met het ontdekken van hun eigen kracht.’ Op een speelse manier wil ik kinderen hun eigen oplossing laten vinden. Ik vertrouw op de kwaliteiten van het kind en laat ze hun eigen koers volgen.

Expertises

Kindercoach

Mijn expertise binnen kindercoach is gevestigd op de doelgroep van 4 tot 18 jaar. In oktober 2020 heb ik mijn diploma behaald voor HBO kindercoach te Sonnevelt.

Ervaringen

Pedagogisch medewerker

2017 – Heden

Bij BSO ’t Goudvisje begeleid ik kinderen van 4 tot 12 jaar. Ik vang de kinderen op in een ontspannen sfeer en draag bij aan de ontwikkeling en opvoeding van de kinderen volgens het beleidsplan van de organisatie. Ik begeleid de activiteiten die aansluiten bij de leeftijd en vaardigheden van de kinderen. Daarnaast observeer ik kinderen tijdens hun bezigheden om tijdig eventuele problemen of achterstanden te signaleren.

Personal Trainster

2017 – Heden

In mijn eigen onderneming ‘Demi Set your Goals’ begeleid ik mensen met het behalen van hun doelen op het gebied van sport. Als personal trainster geef ik training en coach op de juiste uitvoering van de oefeningen. Ik stimuleer mensen naar buiten te gaan, door al mijn trainingen outdoor te verzorgen.

%d bloggers liken dit: